OFERTE

Zilnic, facem eforturi pentru a imbunatati calitatea serviciilor pe care vi le oferim si astfel, introducem oferte avantoajoase pentru dumneavoastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa stati cu ochii pe noi pentru a nu rata nimic !

Calatoresti alaturi de copii mai mici de 4 ani ? Nu-ti mai face probleme in ceea ce priveste pretul biletului pentru acestia. De acum copilul sub 4 ani insotit de un adult, calatoreste gratuit.

Rezerva-ti calatoria si plateste online si ai 0% comision la fiecare tranzactie. Pentru calatoria platita online primesti un voucher de 10% reducere din pretul biletului pe care il poti folosi la intoarcere.

Atentie !  Ofertele nu se cumuleaza intre ele !

PLECARI / SOSIRI

TELEFON REZERVARI

0771 116 330
0749 542 741
0336 435 482

call-center-images-png

COLETARIE

Courier-Service

Trimiti simplu si rapid ! Prin sistemul nostru de coletarie rapida, azi trimiti, azi primesti.

SERVICII

   Wi-Fi
Este imposibil să te plictisești la bordul microbuzelor noastre cu accesul gratuit la Wi-Fi – îți poți petrece călătoria navigând pe internet, în chaturi cu prietenii și citindu-ți e-mailurile – toate la viteză 4G !
Spațiu pentru picioare
E-Bus îți garantează un scaun cu spațiu suplimentar pentru picioare. Micobuzele noastre moderne sunt dotate cu scaune confortabile și spațiu generos. Toate scaunele au spătarul reglabil și sunt confortabile chiar și în călătoriile lungi.
    Prize
Vrei să navighezi pe internet, să intri pe chat cu prietenii sau să lucrezi pe laptop, dar nu mai ai baterie? Nicio problemă! Caută simbolul prizei sau întreabă șoferii (nu-ți face griji, sunt foarte prietenoși!) unde poți găsi una dintre  prizele din microbuzele noastre.
Bagaje
Microbuzele E-Bus oferă spațiu suficient pentru bagaje. Depozitează bagajele de mână în compartimentele de bagaje, iar șoferii noștri amabili te vor ajuta să-ți încarci bagajele mari.

INFO TRAFIC

LIVE TRAFIC

VREMEA IN ROMANIA